• Rak je prošlost. Mi smo budućnost.
  Rak je prošlost. Mi smo budućnost.

  Mi vjerujemo u njih! A vi?

 • HEROJI SU MEĐU NAMA
  HEROJI SU MEĐU NAMA
 • COVID19 - NAŠE AKTIVNOSTI
  COVID19 - NAŠE AKTIVNOSTI

   Važno je znati da niste sami  

Sedmica mladiCa – mladih izliječenih od raka

Treća sedmica u mjesecu junu u svijetu se obilježava kao sedmica survivora, osoba koje su pobijedile rak. Childhood Cancer International (CCI) je utemeljitelj ove sedmice, a čiji je član i naše Udruženje.

 

Lionsi Sarajeva donirali kombi sa opremom za mobilni tim u vrijednosti od 90.000 KM

Lionsi Sarajeva u ime Lion Clubs International Foundation danas su predali kombi vozilo sa opremom kao donaciju Udruženju “Srce za djecu oboljelu od raka” za potrebe projekta Mobilnog tima.

0

Porodica boravilo u kući

0

Kampova

0

Volontera

0

Porodica dobilo podršku

Aktuelno

Naše aktivnosti u doba pandemije COVID-19

Udruženje Srce za djecu oboljelu od raka svoje aktivnosti prilagodilo je novonastalnoj epidemiološkoj situaciji u cilju da pruži što efikasniju i kompletniju podršku našim članovima u ovim teškim vremenima.

Izašao je novi Bilten!

I ovog 15. februara potrudili smo se da sadržaj Biltena bude informativan, edukativan, ali i ohrabrujući za svu našu djecu, roditelje, donatore i prijatelje.

Moja kosa tvoja kosa sa Amrom Džeko u SCC-u

Projekat „Moja kosa tvoja kosa“ jedan je od najhumanijih projekata u BiH i šire. Udruženje „Srce za djecu oboljelu od raka“ u sklopu ovog projekta i ove godine je organiziralo akciju šišanja i doniranja kose u SCC-U u Sarajevu za potrebe izrade perika za djecu oboljelu od raka. Uspjeli smo ponovo nadmašiti očekivanja i prikupiti ukupno 461 donaciju kose.

POKROVITELJI APARTMANA U RODITELJSKOJ KUĆI