• Jahanje kao terapija za djecu oboljelu od raka
    Jahanje kao terapija za djecu oboljelu od raka

    Za bolje psiho-fizičko i socijalno zdravlje.

  • Odraz u ogledalu je budućnost. Ostvarimo je zajedno!
    Odraz u ogledalu je budućnost. Ostvarimo je zajedno!

Budimo zlatni od sada i u Konzumu!

Pozivamo sve dobre ljude da posjete neku od navedenih Konzum prodavnica i daju svoj doprinos u borbi protiv dječijeg raka.

Ja sam tvoja podrška

Udruženje Srce za djecu oboljelu od raka ove godine obilježava nama najbitniji dan u godini 15. februar – Međunarodni dan djece oboljele i liječene od raka, zajedno sa Childhood Cancer International, kroz trogodišnju kampanju Drvo života.  

0

Porodica boravilo u kući

0

Kampova

0

Volontera

0

Porodica dobilo podršku

Aktuelno

Jahanje kao terapija za djecu oboljelu od raka

Jedna od aktivnosti tokom Zlatnog septembra je i pokretanje projekta terapijskog jahanja, čiji cilj je unapređenje kvalitete života i zdravlja djece i mladih oboljelih i liječenih od raka. Tokom 3 mjeseca, koliko je planirano trajanje projekta, sa 30-oro djece ćemo kroz jahanje raditi na njihovom osnaživanju.

Odraz u ogledalu je budućnost. Ostvarimo je zajedno!

Udruženje Srce za djecu oboljelu od raka i ove godine obilježava Zlatni septembar – mjesec podizanja svijesti o dječijem raku nizom aktivnosti u mjesecu septembru pod sloganom Odraz u ogledalu je budućnost. Ostvarimo je zajedno!

Položen kamen temeljac za Roditeljsku kuću u Tuzli

Danas smo položili kamen temeljac za izgradnju Roditeljske kuće u Tuzli čija izgradnja treba krenuti u narednim sedmicama, a otvorenje možemo očekivati već krajem ove godine. Svečanosti su prisustvovale mnoge zvanice ispred bh. institucija, Ambasade Države Kuvajt, Islamske zajednice i prijatelja Udruženja, te ljudi koji su bili važna karika na putu prema izgradnji kuće.

POKROVITELJI APARTMANA U RODITELJSKOJ KUĆI