• Odraz u ogledalu je budućnost. Ostvarimo je zajedno!
    Odraz u ogledalu je budućnost. Ostvarimo je zajedno!

Budimo zlatni od sada i u Konzumu!

Pozivamo sve dobre ljude da posjete neku od navedenih Konzum prodavnica i daju svoj doprinos u borbi protiv dječijeg raka.

Ja sam tvoja podrška

Udruženje Srce za djecu oboljelu od raka ove godine obilježava nama najbitniji dan u godini 15. februar – Međunarodni dan djece oboljele i liječene od raka, zajedno sa Childhood Cancer International, kroz trogodišnju kampanju Drvo života.  

0

Porodica boravilo u kući

0

Kampova

0

Volontera

0

Porodica dobilo podršku

Aktuelno

Položen kamen temeljac za Roditeljsku kuću u Tuzli

Danas smo položili kamen temeljac za izgradnju Roditeljske kuće u Tuzli čija izgradnja treba krenuti u narednim sedmicama, a otvorenje možemo očekivati već krajem ove godine. Svečanosti su prisustvovale mnoge zvanice ispred bh. institucija, Ambasade Države Kuvajt, Islamske zajednice i prijatelja Udruženja, te ljudi koji su bili važna karika na putu prema izgradnji kuće.

Radno vrijeme tokom mjeseca Ramazana

Radno vrijeme Udruženja tokom mjeseca Ramazana je produženo, i možete nas potražiti u Roditeljskoj kući svaki radni dan od 08:00 do 17:00 sati.

Bilten broj 10 je tu!

Iako je iza nas jedna izazovna i teška godina, koja nas je sve podsjetila na to kako je život nepredvidiv i kako se sve može u trenu promijeniti, veliko je zadovoljstvo uvesti vas u deseto jubilarno izdanje Biltena Udruženja Srce za djecu.

POKROVITELJI APARTMANA U RODITELJSKOJ KUĆI