• Praznični paketići
  Praznični paketići

  Budite i Vi dio praznične bajke!

 • Jahanje kao terapija za djecu oboljelu od raka
  Jahanje kao terapija za djecu oboljelu od raka

  Za bolje psiho-fizičko i socijalno zdravlje.

 • Odraz u ogledalu je budućnost. Ostvarimo je zajedno!
  Odraz u ogledalu je budućnost. Ostvarimo je zajedno!

Praznični paketići

Udruženje Srce za djecu priprema 400 paketića za oboljelu i izliječenu djecu i njihove braću i sestre. Želimo ih sve zajedno obradovati i dati im do znanja da je svako dijete podjednako važno. Budite i Vi dio njihove praznične bajke!

Budimo zlatni od sada i u Konzumu!

Pozivamo sve dobre ljude da posjete neku od navedenih Konzum prodavnica i daju svoj doprinos u borbi protiv dječijeg raka.

0

Porodica boravilo u kući

0

Kampova

0

Volontera

0

Porodica dobilo podršku

Aktuelno

Jahanje kao terapija za djecu oboljelu od raka

Jedna od aktivnosti tokom Zlatnog septembra je i pokretanje projekta terapijskog jahanja, čiji cilj je unapređenje kvalitete života i zdravlja djece i mladih oboljelih i liječenih od raka. Tokom 3 mjeseca, koliko je planirano trajanje projekta, sa 30-oro djece ćemo kroz jahanje raditi na njihovom osnaživanju.

Odraz u ogledalu je budućnost. Ostvarimo je zajedno!

Udruženje Srce za djecu oboljelu od raka i ove godine obilježava Zlatni septembar – mjesec podizanja svijesti o dječijem raku nizom aktivnosti u mjesecu septembru pod sloganom Odraz u ogledalu je budućnost. Ostvarimo je zajedno!

Položen kamen temeljac za Roditeljsku kuću u Tuzli

Danas smo položili kamen temeljac za izgradnju Roditeljske kuće u Tuzli čija izgradnja treba krenuti u narednim sedmicama, a otvorenje možemo očekivati već krajem ove godine. Svečanosti su prisustvovale mnoge zvanice ispred bh. institucija, Ambasade Države Kuvajt, Islamske zajednice i prijatelja Udruženja, te ljudi koji su bili važna karika na putu prema izgradnji kuće.

POKROVITELJI APARTMANA U RODITELJSKOJ KUĆI