• Praznični paketići
  Praznični paketići

  Budite i Vi dio praznične bajke!

 • Jahanje kao terapija za djecu oboljelu od raka
  Jahanje kao terapija za djecu oboljelu od raka

  Za bolje psiho-fizičko i socijalno zdravlje.

 • Odraz u ogledalu je budućnost. Ostvarimo je zajedno!
  Odraz u ogledalu je budućnost. Ostvarimo je zajedno!

18. Redovna Skupština Udruženja Srce za djecu oboljelu od raka

Pozivamo sve redovne članove Skupštine Udruženja da prisustvuju 18. Redovnoj Skupštini Udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“ koja će se održati 19. decembra 2021(nedjelja), u 12:00 sati, putem platforme Zoom.

Praznični paketići

Udruženje Srce za djecu priprema 400 paketića za oboljelu i izliječenu djecu i njihove braću i sestre. Želimo ih sve zajedno obradovati i dati im do znanja da je svako dijete podjednako važno. Budite i Vi dio njihove praznične bajke!

0

Families accommodated at the Parents' House

0

Summer Rehabilitation Camps

0

Volunteers

0

Families received help and support

News

Jahanje kao terapija za djecu oboljelu od raka

Jedna od aktivnosti tokom Zlatnog septembra je i pokretanje projekta terapijskog jahanja, čiji cilj je unapređenje kvalitete života i zdravlja djece i mladih oboljelih i liječenih od raka. Tokom 3 mjeseca, koliko je planirano trajanje projekta, sa 30-oro djece ćemo kroz jahanje raditi na njihovom osnaživanju.

Odraz u ogledalu je budućnost. Ostvarimo je zajedno!

Udruženje Srce za djecu oboljelu od raka i ove godine obilježava Zlatni septembar – mjesec podizanja svijesti o dječijem raku nizom aktivnosti u mjesecu septembru pod sloganom Odraz u ogledalu je budućnost. Ostvarimo je zajedno!

Položen kamen temeljac za Roditeljsku kuću u Tuzli

Danas smo položili kamen temeljac za izgradnju Roditeljske kuće u Tuzli čija izgradnja treba krenuti u narednim sedmicama, a otvorenje možemo očekivati već krajem ove godine. Svečanosti su prisustvovale mnoge zvanice ispred bh. institucija, Ambasade Države Kuvajt, Islamske zajednice i prijatelja Udruženja, te ljudi koji su bili važna karika na putu prema izgradnji kuće.

FRIENDS OF THE PARENTS' HOUSE
APARTMENT SPONSORSHIP PROGRAM