• Zlatni krug kao simbol trke za život!
  Zlatni krug kao simbol trke za život!

  Visoko, 10.09.2023

 • Regionalna konvencija mladih izliječenih od raka u Sarajevu
  Regionalna konvencija mladih izliječenih od raka u Sarajevu

  Sarajevo, 08.08.2023. godine 

 • 14. Rehabilitacioni kamp „Bjelašnica 2023“
  14. Rehabilitacioni kamp „Bjelašnica 2023“

  Od 17.07. – 21.07.2023. godine

 • Svečana akademija
  Svečana akademija

  Istrajni u podršci. Zajedno!

Zlatni krug i simbol trke za život!

Udruženje „Srce za djecu oboljelu od raka“, sa suorganizatorima, Gradom Visoko i JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Visoko, a na incijativu Visočanina Afana Habibovića – našeg hrabrog borca koji je pobijedio tumor na mozgu, 10. septembra 2023. godine održali su trku/šetnju „Zlatni krug“. Trka/šetnja se održala povodom Zlatnog septembra - Međunarodnog mjeseca podizanja svijesti o dječjem raku, a za cilj je imala, prije svega, podizanje svijesti o raku kod djece, ali i prikupljanje sredstava za djecu oboljelu od raka kroz prodaju majica za učešće u trci.

Humanitarna trka/šetnja „Zlatni krug“ Visoko 2023

Udruženje „Srce za djecu oboljelu od raka“ i JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Visoko uz generalno pokroviteljstvo Grada Visokog, a na incijativu Visočanina Afana Habibovića – našeg hrabrog borca koji se bori sa tumorom na mozgu, 10. septembra 2023. godine u 11:00 sati organiziraju trku/šetnju „Zlatni krug“. Centralna lokacija održavanja manifestacije bit će ispred Kulturnog centra Altindag - Visoko.

0

Families accommodated at the Parents' House

0

Summer Rehabilitation Camps

0

Volunteers

0

Families received help and support

News

Dobro se dobrim vraća!

Za djecu oboljelu od raka i njihove porodice svaki dan je izazovan te kroz susret sa višeslojnim problemima potrebno je dosta podrške, kako bi došli do konačnog cilja – izlječenja njihovog djeteta.

Svečana akademija: Istrajni u podršci. Zajedno!

Udruženje „Srce za djecu oboljelu od raka“, nakon gotovo tri godine pauze, organizovalo je Svečanu akademiju sa izliječenom djecom i njihovim porodicama, ali ujedno je proslavilo i 20. rođendan.

FRIENDS OF THE PARENTS' HOUSE
APARTMENT SPONSORSHIP PROGRAM