Loading...

Vijesti

ZIRA - veliki prijatelji i ujedno i jedan od naših najvećih individualnih donatora

Kompanija ZIRA, veliki prijatelji i ujedno i jedan od naših najvećih individualnih donatora 

“Ono što je najvažnije za djecu oboljelu od raka i njihove porodice jeste podrška tokom najtežeg i najizazovnijeg perioda njihovog života. A posebno da ona bude kontinuirana i slojevita, jer teška bolest kod djeteta utječe na sve segmente njegovog života donoseći mnogobrojne izazove cjelokupnoj porodici.

Upravo takav vid podrške pružaju naši prijatelji. Jedan od najvećih svakako je društveno odgovorna kompanija ZIRA, koja je ujedno i jedan od naših najvećih individualnih donatora 

Prošlogodišnja donacija sa kojom su podržali izgradnju parka i prostora za edukaciju bila je samo uvod u predivan nastavak priče o ljubavi i razumijevanju. ZIRA je ove, kao I prošle godine pružila podršku kroz naš projekat “Prijatelj Roditeljske kuće”, godišnjim pokroviteljstvom apartmana u našoj kući u Sarajevu, ali nisu se zaustavili na tome Upravo oni su vidjeli šire i podržali edukaciju, obrazovanje i napredak djece, razumijevajući potrebu o konstantnosti podrške I sve ono što obuhvata tokom cijele godine.

Teška dijagnoza ne smije odnijeti sa sobom sve ono što je važno u životu, a sigurno ne budućnost. Zato smo zahvalni našim prijateljima iz ZIRE što su posvećeni budućnosti naše djece te što brinu upravo za nju i pomažu da ona bude mnogo svjetlija.”