• KAMPANJA
  KAMPANJA

  .

 • Jedanaesto izdanje Biltena je tu!
  Jedanaesto izdanje Biltena je tu!

  Preuzmite svoju kopiju

 • 15. FEBRUAR
  15. FEBRUAR

18. Redovna Skupština Udruženja Srce za djecu oboljelu od raka

Pozivamo sve redovne članove Skupštine Udruženja da prisustvuju 18. Redovnoj Skupštini Udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“ koja će se održati 19. decembra 2021(nedjelja), u 12:00 sati, putem platforme Zoom.

Praznični paketići

Udruženje Srce za djecu priprema 400 paketića za oboljelu i izliječenu djecu i njihove braću i sestre. Želimo ih sve zajedno obradovati i dati im do znanja da je svako dijete podjednako važno. Budite i Vi dio njihove praznične bajke!

0

Families accommodated at the Parents' House

0

Summer Rehabilitation Camps

0

Volunteers

0

Families received help and support

News

Jedanaesto izdanje Biltena je tu!

Svake godine, na međunarodni dan djece oboljele i liječene od raka - 15. februar, Udruženje izdaje godišnji bilten sa osvrtom na postignuća u prethodnoj godini. Na kraju stranice preuzmite bilten za 2021/2022. godinu u PDF formatu. 

Jahanje kao terapija za djecu oboljelu od raka

Jedna od aktivnosti tokom Zlatnog septembra je i pokretanje projekta terapijskog jahanja, čiji cilj je unapređenje kvalitete života i zdravlja djece i mladih oboljelih i liječenih od raka. Tokom 3 mjeseca, koliko je planirano trajanje projekta, sa 30-oro djece ćemo kroz jahanje raditi na njihovom osnaživanju.

Odraz u ogledalu je budućnost. Ostvarimo je zajedno!

Udruženje Srce za djecu oboljelu od raka i ove godine obilježava Zlatni septembar – mjesec podizanja svijesti o dječijem raku nizom aktivnosti u mjesecu septembru pod sloganom Odraz u ogledalu je budućnost. Ostvarimo je zajedno!

FRIENDS OF THE PARENTS' HOUSE
APARTMENT SPONSORSHIP PROGRAM