Apartman „Cik-Cak“

Grawe Osiguranje

12.02.2023 - 12.12.2024

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo sa ponosom nosi epitet stabilne i društveno odgovorne kompanije, što su dokazali nedavnim obilježavanjem 20. godišnjice uspješnog poslovanja u BiH i pružanjem podrške najranjivijim skupinama bosanskohercegovačkog društva.

Tim povodom predstavnici GRAWE osiguranja posjetili su Udruženje Srce za djecu oboljelu od raka i Roditeljsku kuću, i uz druženje sa roditeljima i djecom koja se trenutno liječe ili su završila liječenje, ozvaničili jedno dugogodišnje prijateljstvo i podršku kroz program pokroviteljstva apartmana „More“.

Naime, donacija u iznosu od 10.000 KM GRAWE osiguranja, osiguraće sigurno utočište i mirno more porodicama i djeci koja dolaze u Sarajevo na liječenje u narednih godinu dana. GRAWE je prijatelj na kojeg se može osloniti u svakom trenutku, što su dječici i pokazali uposelnici ove kompanije kroz tematsku radionicu, posebno osmišljenu za djecu oboljelu od raka.

„Iskreno smo zahvalni našim prijateljima iz GRAWE osiguranja što su odlučili biti dio priče o uspješnoj samoodrživosti Roditeljske kuće i time, našoj djeci, pružiti nemjerljivu podršku u najtežim životnim bitkama. A nema ljepše simbolike i humanijeg čina od ovog. Mirno more i fokus na liječenje je upravo ono što im treba“, istakao je Fikret Kubat, direktor Udruženja „Srce za djecu“.