Trenutak...

Vijesti

Dobro se dobrim vraća!

Za djecu oboljelu od raka i njihove porodice svaki dan je izazovan te kroz susret sa višeslojnim problemima potrebno je dosta podrške, kako bi došli do konačnog cilja – izlječenja njihovog djeteta.

Upravo s tim ciljem počinjemo novu kampanju pod sloganom „Dobro se dobrim vraća“, kako bismo skrenuli pažnju društvene zajednice na važnost podrške oboljeloj djeci i njihovim porodicama, ali i kako možemo doprinijeti čak i kao pojedinci.

Kampanja će najprije imati za cilj podići svijest o problemima djece oboljele od raka i njihovih porodica, ali je i fundraising kampanja tokom koje ćemo prikupljati sredstva za Projekat mobilnog tima. Kroz ovaj projekat već dugi niz godina uspješno dolazimo do naše djece i porodica širom FBiH, te im naš stručni tim, kojeg čine psiholog, socijalni radnik, pedagog, vlasuljar i po potrebi ljekar, pruža svu potrebnu podršku zavisno od segmenta u kojem im je ona potrebna.

Budite dio ove kampanje od 23.03.2023. do 23.04.2023.godine i budite i vi podrška djeci oboljeloj od raka i njihovim  najmilijima te napravite dobro djelo koje će promijeniti živote djece oboljele od raka nabolje.

Svoju podršku možete dati:

-  pozivom na humanitarni broj telefon 17010. Jednim pozivom donirate 2KM.

-  donacijom na online platformi www.doniraj.srcezadjecu.ba

-  donacijom na žiro račun Udruženja Srce za djecu oboljelu od raka

161 00000 388 900 27

Raiffeisen bank d.d. BiH

-  Za uplate iz inostranstva:

BA39161 00000 388 900 27  

SWIFT code RZBABA2S   

Raiffeisen bank d.d. BiH,

Zmaja od Bosne bb, 71000 Sarajevo

Bosnia and Herzegovina