Loading...

Događaji

Budi zlatan za djecu oboljelu od raka

Dragi prijatelji,

Podrška koju nam pružaju ljudi svakodnevno mnogo znači djeci oboljeloj od raka i njihovim porodicama. Zahvaljujući dobrim ljudima, kao što ste vi, uspijevamo za naše najveće heroje obezbijediti sve ono što im je potrebno u trenutku kada se bore sa najvećim neprijateljem, kada se bore za život.

Kroz razne projekte trudimo se pružiti podršku na svim poljima na kojima se ukaže potreba i problem. Upravo stoga smo pokrenuli i kampanju sa maskama, koje su prije bile obilježje djece oboljele od raka, a sada nam svima služe za zaštitu od zajedničkog neprijatelja, korona virusa.

Udruženje Srce za djecu za vas je pripremilo maske Budi Zlatan za koje možete dati svoj doprinos i na taj način podržati djecu oboljelu od raka i njihove porodice. Donacijom za maske vraćate osmijeh na njihova lica, vjeru u bolje sutra, uljepšavate njihove dane koje provode vezani za bolnički krevet, u izolaciji daleko od svojih vršnjaka i topline doma.

Maske Budi Zlatan dostupne su u veličinama za djecu i odrasle i možete ih naručiti u crnoj i bijeloj boji.

Maske možete, također, preuzeti i lično na dvije lokacije, svakim radnim danom od 08:00 do 16:00h:

  • u Sarajevu – naselje Breka, ulica Himze Polovine 21
  • u Tuzli – naselje Brčanska Malta, ulica 1. tuzlanske brigade br. 1

Za slanje putem pošte potrebno je uslikati uplatnicu i poslati sliku/sken uplatnice na info@srcezadjecu.ba ili u Facebook ili Instagram inbox stranice Srce za djecu. Na sve količine poštarina je 1KM.

Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama biti uz male velike heroje i u 2021. godini te učiniti da ona bude bolja od svoje prethodnice. Hvala vam!