Trenutak...

Događaji

Humanitarna trka/šetnja "Zlatni krug" Visoko

Udruženje „Srce za djecu oboljelu od raka“ i JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Visoko uz generalno pokroviteljstvo Grada Visoko, a na incijativu Visočanina Afana Habibovića – našeg hrabrog borca koji se bori sa tumorom na mozgu, 11. septembra 2022. godine u 11:00 sati organiziraju trku/šetnju „Zlatni krug“ u Visokom.

Trka/šetnja se održava povodom Zlatnog septembra - Međunarodnog mjeseca podizanja svijesti o dječjem raku, a za cilj ima prikupljanje sredstava za djecu oboljelu od raka kroz prodaju majica za učešće u trci.

Oni koji žele trčati ovu trku mogu se prijaviti lično u našim prostorijama u Sarajevu na Breci (Himze Polovine 21) ili online putem aplikacije na linku:

PRIJAVA ZA TRKU

Ako ipak želite samo prošetati sa svojom porodicom ili prijateljima ili ipak sami i pružiti svoju podršku djeci oboljeloj od raka onda to možete učiniti kupovinom posebno dizajnirane majice. Majicu Zlatni krug za sada možete pronaći na sljedećim lokacijama:
? Kulturni centar Altindag Visoko
? Sarajevo, Breka (Himze Polovine 21) - Srce za djecu
? Tuzla, Brčanska Malta (1. tuzlanske brigade br.1) - Srce za djecu

Te na sljedećim benzinskim Petrol stanicama: 

? Visoko, Ozrakovići bb
? Zenica, Crkvice bb
? Sarajevo, benzinska stanica Tranzit, Put Mladih Muslimana
? Sarajevo, benzinska stanica Stup, Dobrinjska 1
? Sarajevo, benzinska stanica Dobrinja, Branislava Nušića bb

Majica je ujedno i ulaznica za trku


Svojim učešćem na trci/šetnji podržavate djecu oboljelu od raka i njihovu trku za život. Stoga pridružite nam se i budite zlatni za naše zlatne mališane. Pomozimo im da što lakše odtrče svoju utrku života ❤