Trenutak...

Događaji

Moja kosa tvoja kosa drugi put u Foči

Nakon uspješno organizovane decembarske akcije šišanja i doniranja kose, nastavnice i učenice Osnovne Škole "Sveti Sava" u Foči ponovo su se priključile akciji Moja kosa tvoja kosa.

14. juna, 2018. godine u dva fočanska frizerska salona, u neposrednoj blizini škole, kosu su donirale učenice Tamara Radanović, Doroteja Savić, Anja Dostić, Magdalena Tupeša, Emilija Drakul, Iva Lučić, Elena Kulić, Ivana Milutinović, Katarina Tupeša, Sofija Begović, Marijana Vilotić, Jana Miletić, Nikolina Ostojić i Sofija Živković te nastavnice Nataša Miletić i Tatjana Šarić, koja je ujedno i glavni pokretač i organizator akcije.

Nakon uspješno završenog šišanja, predstavnici Udruženja su učesnicama uručili zahvalnice i prigodni materijal te se upoznali sa direktoricom škole Jelenom Čančar koja nas je upoznala sa radom škole i projektima koje škola trenutno provodi.

Iskreno se zahvaljujemo na gostoprimstvu i odličnom druženju a posebna zahvlanost ide Tatjani Šarić, organizatorki obje akcije, kao i frizerskim salonima Impuls i Queen na nesebičnoj podršci.