Trenutak...

Događaji

Donatorsko veče "Osmijeh svaki dan"

Na inicijativu i uz nesebično zalaganje gospođe Renate Savić, Sarajke koja živi i radi u Pragu, prošle godine uspješno je održano prva donatorska večer Osmijeh svaki dan. I ove godine, Udruženje Srce za djecu oboljelu od raka i gospođa Renata Savić, žele animirati želi poslovnu zajednicu u Bosni i Hercegovini i potaknuti je na realizaciju društveno odgovornih aktivnosti kojima ćemo, zajedničkim snagama, pružiti radost onima koji trebaju našu pomoć i izmamiti osmjehe na njihova dječija lica, svaki dan.

A nema boljeg načina od jednog lijepog druženja u Klubu 1, Branilaca Sarajeva 25

20.11.2018. godine sa početkom u 19:00h

Uz druženje sa zanimljivim ljudima, odličan zabavni program i prigodnu aukciju imaćete priliku bolje se upoznati sa radom Roditeljske kuće, ljudima koji je vode i biti dio velike društvene porodice na koju se naši mali heroji i njihovi roditelju uvijek mogu osloniti.

 

Pozivamo vas da ovim putem podržite djecu oboljelu od raka i njihove porodice. Sva prikupljena sredstva namjenjena su porodicama djece koja se trenutno liječe i borave u Roditeljskoj kući, a koje su po procjeni socijalnog radnika Udruženja u najvećoj finansijskoj potrebi.  

Medijski  pokrovitelji TV1 i Oslobođenje

Prijenos uživo putem TV1

Pozivamo Vas da date doprinos ovoj humanoj večeri kupovinom ulaznice po cijeni od 50 KM.