Izrada i montaža PVC bravarije

08.10.2014

U mjesecu septembru započeli su radovi na ugradnji vanjske PVC-ALU bravarije (aluminijum kao vanjska obloga PVC-a). Opredjelili smo se za troslojno staklo jer je najbrže isplativa investicija iz domena energetske efikasnosti. Treba istaći da će ulazni portal biti izrađeni od ALU profila Schuco.

 

Udruženje transparentno i profesionalno vrši izbor izvođača za svaku fazu radova. U ovom slučaju uputili smo poziv za dostavljanje ponuda na više referentnih firmi koje se bave proizvodnjom i ugradnjom bravarije. Nakon pristizanja ponuda stručna komisija sačinjena u ime Udruženja zajedno sa projektantom izabrala je najpovoljniju ponudu firme DIJAMANT d.o.o. iz Sarajeva. Planirano je da radovi budu završeni početkom mjeseca oktobra. Narednu fazu fasaderskih radova, ravnog krova i limarskih radova počet ćemo nakon što obezbjedimo finansijska sredstva. Naša želja je da to bude prije zime kako bi objekat adekvatno zatvorili i zaštitili. Nadzor nad gradnjom vrši arhitektonski biro normal arhitektura d.o.o.

Ukoliko želite pomoći izgradnju Roditeljske kuće to možete učiniti pozivom na broj telefona 090 292 014 i tako donirati 3 KM, te uplatama na žiro račun 161 00000 388 901 24. Ukoliko želite donirati materijal za izgradnju kuće, pozovite 062/599344 Fikret Kubat, projekt menadžer.

Srce za djecu Srce za djecu Srce za djecu